Hvem er med til nå?

Brann, Politi og Helse har fått nøkler til safene i flere kommuner. Oppgaven med å delta i konseptet er tidkrevende og medfører at følgende tre kriterier er innfridd før man skal kunne si at man er med i NES-konseptet – Nød Etat Safe.

0
Samarbeidspartnere

Helse

Brann

Politi

Vekterselskap

Forhandlernett

Borettslagenes nøkkelsafe for nødetatene «NES» har forhandlere i de fleste byene i Norge. Forhandler har lang erfaring innenfor lås og beslag, og er bedrifter som krever plettfri vandel for å utøve sin virksomhet.

NESeu.AS som selskapet heter er produsent og leverandør av nødetatsafen. NESeu.AS har inngått forhandleravtale med Certego som er Assa Abloy sin lås-smedkjede i Norge Sverige, Danmark og Finnland. Certego står for høy grad av sikkerhet og faglig godt utført arbeid og er en godkjent lås-smed i TrioVing Sikkerhetssenter konseptet.

Se liste av alle forhandlere Her

Det å rekke over hele vårt langstrakte land er en tidkrevende prosess, så vi skynder oss litt sakte, slik at alle forhold er lagt til rette i et fylke før vi beveger oss videre til neste område. Samtidig informerer vi fortløpende alle etatene i Norge slik at de vet at vi er på vei.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.